Persoonlijke Loopbaancoaching


Wanneer kan loopbaancoaching je helpen?

 • als je twijfelt of je nog wel op de goede plek zit

 • als je het gevoel hebt dat je stil staat in je ontwikkeling

 • als je al langere tijd met tegenzin naar je werk gaat

 • als je conflicten hebt op je werk en je daarbij niet jezelf kunt zijn

 • als je iets wilt veranderen maar je weet niet waar te beginnen


Wat gaan we doen?

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te bekijken wat jouw wensen zijn en waar je mee aan de slag wilt. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk coachplan met de bijbehorende investering.

Ik werk met verschillende methodieken die we afhankelijk van jouw wensen inzetten. Coaching gesprekken, TMA testen en diverse vragenlijsten behoren tot de mogelijkheden. Je kunt 12 maanden de beschikking krijgen over toegang tot de online Happy at Work Academy. Dit is een online leeromgeving gevuld met videolessen, werkboek en oefeningen welke je helpen om tot een persoonlijk actieplan te komen. We zullen coaching gesprekken gebruiken om inzicht te krijgen in je krachten, belemmeringen maar ook je twijfels.


Het resultaat?

 • Weten wat je krachten en talenten zijn en weet wat je te bieden hebt

 • Weten wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt

 • Het definiëren van stappen die voor jou nodig zijn om weer plezier te krijgen in je werk

 • Indien nodig stappen nemen om een overstap te maken naar een andere functie of werkgever

 • Leren jezelf met overtuiging en zelfvertrouwen te presenteren op de arbeidsmarkt

 • Focus, regie en plezier in je werk


Voor meer informatie neem contact met mij op.

Ervaringen van cliënten

NAnette (Afferden)

Al jaren bestond bij mij de wens om mij verder te ontwikkelen met de juiste opleiding. Wat dat moest zijn, daar nam ik zelf geen tijd voor om dat uit te zoeken. Mirian was van begin af aan de stok achter de deur die ik nodig had. Al vanaf het eerste gesprek motiveerde zij mij om er nu echt eens goed over na te gaan denken. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk, de gesprekken heb ik als bijzonder prettig ervaren. Waar ik ook veel uit heb gehaald zijn de gesprekken die ik heb kunnen voeren met de mensen die zij mij vanuit haar grote netwerk heeft aangedragen. Eerst heb ik met Mirian richting bepaald en deze gesprekken waren voor mij de bevestiging daarop. Toen ik begon had ik geen idee wat ik zou willen en ik ben vertrokken met een concreet plan waar ik blij mee ben en achter sta. Mirian heeft er voor mij echt het maximale uit gehaald!

evelyn (ewijk)

Mirian heeft me middels een ontwikkeladvies geholpen een duidelijk beeld te schetsen van mijn sterke punten, waarden en drijfveren en dit om te zetten in concrete plannen en schema's. Na een wisseling van baan ben ik bij Mirian teruggekomen voor een aantal coachingsgesprekken om mijn eerdere inzichten aan te vullen en bij te schaven aan de hand van mijn nieuwe ervaringen. Mirian weet je met haar enthousiasme te overtuigen van je eigen kracht en mogelijkheden. Door rake vragen, passende opdrachten, het delen van haar eigen ervaringen en een altijd positieve houding creëert ze een fijne en motiverende setting om samen te werken aan je loopbaanvragen. Deze prettige gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik na mijn 1e traject bij Mirian ben teruggekomen!

Renate (Eindhoven)

Mirian maakt alle verwachtingen waar! Ze zoekt de verbinding en helpt je het beste uit jezelf te halen, o.a. door goed te luisteren & observeren en daar de '(t)huiswerkopdrachten' op af te stemmen. Vanuit de uitkomsten van deze opdrachten helpt ze je jou 'werkdefinities' te herdefiniëren: wie ben je, wie & wát wil je zijn? Het is een hele mooie en vruchtbare reis geweest - dankbaar dat ik deze met haar mocht maken..Nogmaals hartelijk dank Mirian!


Annette (Wijchen)

"Ik heb Mirian ervaren als een zeer praktisch iemand. Ze kan zich goed in je gewenste werksituatie verplaatsen. Ze reikt je ideeën aan en helpt je bij het vinden van mensen om contact mee te maken. Ik vind haar prettig in de omgang, ze is in je geïnteresseerd en moedigt je aan."

Bregje (Eindhoven)

"Ik was vastgelopen in mijn oude baan, maar wist niet goed welke kant ik op moest. Mirian heeft me geholpen om focus te vinden en stappen te zetten om mijn loopbaan een positieve draai te geven. Ik weet beter waar ik goed in ben, en wat juist niet bij me past. Zonder de gesprekken en tests was ik in een cirkeltje blijven ronddraaien. Ze is realistisch en kritisch. Niet te lief, je moet wel zelf aan de slag. Precies de goede mix van empatisch en nuchter. Ik ben er nog niet helemaal, maar wel vol goede moed op weg."

Marcel (Cuijk)

"Mirian is een zeer gedreven en resultaatgerichte coach waar je op kunt bouwen en met het juiste resultaat.
Iedere persoon is uniek met zijn of haar eigen talenten. Mirian verstaat de kunst om dit gericht op de persoon te benaderen met inmiddels een indrukwekkend referentiekader. Zeer fijn om met haar te werken!"

Apoline (Stevensbeek)

"Omdat ik niet wist wat ik aan moest met mijn verdere loopbaan ben ik bij Mirian terecht gekomen. Ze heeft me super goed geholpen. Mirian heeft de zoektocht heel schematisch aangepakt. Ik kreeg telkens een aantal opdrachten voor het volgende gesprek. De opdrachten fungeerden als een soort trechter. Eerst onderzocht ik wat voor type mens ik ben. Vervolgens kwamen de belemmeringen aan bod. Die werden een voor een getackeld. Door de opdrachten is ook duidelijk geworden wat voor mij belangrijk is bij een baan en werkkring. Zo kwamen we stap voor stap dichterbij de uiteindelijke keuze. Mirian heeft me daarin goed begeleid. Ze is heel open en resultaatgericht. Ze oordeelt niet, maar is wel kritisch. Ze heeft me gedurende het traject inzicht en vertrouwen gegeven, waardoor ik in plaats van te kiezen voor zekerheid, een nieuwe weg durf in te slaan. Mirian, goed gedaan! Dankjewel!"

Rien (Wijchen)

Ik was op zoek naar een coach die weet waar over ze praat en die mij een gevoel zou geven dat ik ondanks mijn leeftijd nog zeker kansen op de arbeidsmarkt heb. Deze, en neem ook even mee dat ze intelligent, humoristisch, zaken kundig en geduldig is, gaven mij dat gevoel wat ik nodig had om te zien dat ik zeker nog die kansen had op de arbeidsmarkt, we hebben samen mijn CV en mijn profiel op LinkedIn gemaakt, dit heeft zeker bijgedragen aan het feit dat ik een andere werkgever heb gevonden. Ook op mijn email en appjes reageerde Mirian direct ook al was het in het weekend of in de avond. Mirian hartstikke bedankt voor alles.

Migle (Wijchen)

Mirian is in mijn ogen een geweldige loopbaancoach. Ik kan haar absoluut aanbevelen! Dankzij haar coachingstraject heb ik een aantal acties uitgevoerd die ik anders niet had gedaan. De gesprekken hielpen me echt verder en gaven me meer inzicht in mezelf. Het werd mij duidelijk waar mijn passie, waarden en drijfveren liggen. Na elke sessie was ik erg enthousiast om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen! Dit gaf me echt een boost in mijn zelfvertrouwen. Door met haar te coachen, krijg je inzichten die leiden tot een duidelijk einddoel. Dat doel is voor mij behaald en ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking. Super begeleiding en advies op maat! Nogmaals bedankt.

Anouk (Arnhem)

"Afgelopen maanden coaching mogen ontvangen van Mirian, en met heel veel plezier. Met haar praktische advies, haar humor, openheid en luisterend oor wist ze structuur aan te brengen in (mijn) chaos, om vervolgens stappen te kunnen zetten in de goede richting."

Willie (Eindhoven)

"Mirian is een open, energieke persoonlijkheid. Als collega en coach heb ik haar als toegankelijk ervaren en weet ze een prettige sfeer neer te zetten. Met haar manier van vragen stellen of een rake opmerking te maken, kom je snel tot bepaalde inzichten. Dit aangevuld met haar kennis en ervaring op het gebied van loopbaanvraagstuken maakt haar een waardevolle en inhoudelijke coach!"

Danielle (Vught)

"Ruim 20 jaar heb ik in de reisbranche gewerkt. Ik realiseerde mij op een gegeven moment dat ik een carrière buiten deze specifieke branche wenste. Een reorganisatie heeft dat proces versneld. Waar kan ik mijn kennis en ervaring delen en mij verder ontwikkelen? Mirian heeft mij een eind op weg geholpen. Behalve een aardig en sprankelende persoon is Mirian een coach die op een evenwichtige manier de juiste spiegel weet voor te houden en mensen weet te motiveren en te confronteren met hun eigen krachten. Binnen haar vakgebied is zij breed georienteerd waardoor zij mij ook goede adviezen heeft kunnen geven m.b.t. het sollicitatieproces."