werkwijze

We beginnen met een gratis kennisgesprek van ongeveer 1 uur waarin we kijken of we een samenwerking met elkaar zien zitten. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte zal ik een coaching- of trainingsplan opstellen. Aan de hand van dit coachingsplan gaan we stapsgewijs aan de slag om jouw doelen te bereiken. In het coaching- of trainingsplan wordt omschreven hoeveel sessies nodig zullen zijn en of er eventueel één of meerdere gevalideerde testen ingezet worden. De meeste cliënten kunnen na 3 - 5 sessies zelfstandig verder met het bereiken van de door henzelf gestelde doelen. Een coaching- of training sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.


Weet je al dat je op zoek wilt gaan naar een nieuwe baan en hoe deze eruit moet zien? Dan gaan we praktisch aan de slag met jouw personal branding, je zichtbaarheid op LinkedIn en andere social media, een goed cv, een motivatiebrief of een videosollicitatie. Ik help je om de vacatures en bedrijven te gaan vinden die bij jou passen.


Mocht je tegen de sollicitatieprocedure op zien dan kunnen we ook daar praktisch mee aan de slag gaan. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, het oefenen van een sollicitatiegesprek of bijvoorbeeld voorbereiden van een assessment. Jij staat aan het stuur en ik help je om zelfverzekerd de juiste beslissingen te nemen!