Bouw jouw droombedrijf

Je bent (startend) ondernemer en je wilt doen wat je echt leuk vindt. Je wilt doen waar je in gelooft en je wilt het beste van jezelf geven. Maar soms is het lastig te bepalen wat dat dan is. Wat maakt jou uniek en hoe kun je je onderscheiden? Tijdens het programma Bouw jouw droombedrijf gaan we jou hiermee helpen. Je gaat zelf actief aan de slag om je droombedrijf neer te zetten. Dit programma brengt focus in wat je wilt doen, voor wie en waarom. Je boodschap wordt glashelder waardoor je jezelf persoonlijk en overtuigend zichtbaar maakt. Het traject is geschikt voor startende ondernemers maar ook voor ondernemers die nieuwe producten of diensten in de markt willen zetten. Dit programma past bij jou als je klaar bent om te kiezen voor wat je écht wilt.


Wat gaan we doen?

In 9 stappen gaan we jouw unieke aanbod, boodschap, personal brand en marketingacties neerzetten.

Stap 1. Bepalen van je onderscheidende talenten

Stap 2. Je visie maken en het “waarom”

Stap 3. Scherpe focus aanbrengen

Stap 4. Het bepalen van je droomklanten

Stap 5. Het opmaken van je unieke aanbod

Stap 6. Het maken van je authentieke merk

Stap 7. De weg vrijmaken van belemmeringen

Stap 8. Het maken van je glasheldere boodschap

Stap 9. Je marketingplan


Het traject bestaat uit:

  • Vier persoonlijke coachgesprekken van 1 uur.

  • Vier groepsbijeenkomsten van 1 dagdeel.

  • Een jaar toegang tot onze online leeromgeving.

  • Een online leeromgeving vol met video's, opdrachten, downloadbare werkbladen, visualisaties en meditaties.


Je kunt dit programma ook individueel volgen. Je krijgt dan vier persoonlijke coachgesprekken en toegang tot de online leeromgeving. In de online leeromgeving wordt je door de 9 stappen van het programma geleid. Als je individueel dit traject volgt kun je in overleg starten wanneer je wilt. De looptijd is dan vier maanden.

Bij de groepsbijeenkomsten werken we in een kleine groep met max. zeven ondernemers. We gaan samen aan de slag met onderwerpen die in de groep leven. Tijdens onze groepssessie inspireren en leren we van elkaar. Je breidt je netwerk uit met andere startende ondernemers. Hoe fijn is het om te sparren met ondernemers die in dezelfde fase van opbouw van hun bedrijf zijn? Waar loop je tegenaan, hoe regel je praktische zaken, wat voor keuzes maak je? Allemaal onderwerpen waar we samen aan kunnen werken. Dit traject duur vijf maanden. De volgende groep start in het derde kwartaal 2022. Een intensief traject waar jij jouw droombedrijf stevig neerzet!


Wil je meer weten over Bouw jouw droombedrijf?