TEAM coaching & workshops

Naast individuele coaching trajecten voor uw werknemers ontwikkel ik met veel plezier trainingen en workshops die raken aan mijn vakgebied.


Talent Management Analyse (TMA) voor teams

Bij TMA voor teams vult iedere werknemer een TMA vragenlijst in. Hieruit volgt een groepsrapportage welke u direct inzicht geeft in het gedrag, de voorkeuren en talenten van uw teamleden. Afhankelijk van deze uitkomsten zullen we kijken wat er bereikt zou kunnen worden met teamcoaching, loopbaancoaching, talent management, competentie management of wellicht interne of externe mobiliteit of van de individuele medewerker of voor het gehele team. Deze kennis stelt u als leidinggevende in staat om uw team krachtiger, efficiƫnter en beter in te richten.


Competentiegericht interviewen met STARR-methodiek

STARR is een interviewtechniek waarin vragen worden gesteld volgens een vaste structuur over concrete werkvoorbeelden uit het werkverleden van de sollicitant. Als de STARR methode goed wordt toegepast kan een realistisch beeld van de competenties van de sollicitant gevormd worden. We behandelen de stappen van het STARR model, vraagtechnieken, competenties- en gedragsindicatoren, gericht doorvragen, valkuilen en we oefenen met eigen praktijk voorbeelden.


Ik nodig u uit om contact op te nemen voor een verkennend gesprek voor de mogelijkheden.

referenties

MARTINE PAULUSSE, MEDE OPRICHTER DRUKKE DAMES

"Mirian heeft bij het Drukke Dames netwerk een presentatie verzorgd over LinkedIn. Ze liet zien hoe je positief op kunt vallen tussen al die vele profielen. Door haar ruime ervaring als recruiter kan Mirian als geen ander aangeven wat echt belangrijk is bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht. Met haar uitleg heeft ze hier handvatten vo or gegeven, waarmee de drukke dames direct aan de slag konden gaan."

KARIN ORBON, DOCENT-ONDERZOEKER HAN

"Voor onze afstudeerstudenten HAN Sport en Bewegen heeft Mirian een inspirerende workshop gegeven ter voorbereiding op hun eerste stappen het werkveld in. Op heldere wijze vertelde ze hen over het proces van werving en selectie vanuit werkgeversperspectief. Tevens gaf ze concrete tips ter voorbereiding op verschillende onderdelen binnen een sollicitatieprocedure. Van het vinden van beschikbare functies tot en met het sollicitatiegesprekken. Haar kracht is haar no-nonsens aanpak waarmee ze directe, concrete en persoonlijke feedback geeft en hoe ze zich verplaatst in de belevingswereld van de studenten. Deze inspirerende workshop was zonder meer een "eye-opener" en gaf onze studenten belangrijke inzichten en concrete tools voor het vinden van een passende functie. "

ROLAND VAN HOREN, SHIFTMANAGER DANONE EARLY LIFE NUTRITION

"In de opmars naar een nieuwe organisatie waar recruteren een prominent topic was, zijn meerdere leidinggevenden door Mirian getraind in de STARR-methodiek ten behoeve van het voeren van effectieve sollicitatiegesprekken. Dankzij het feit dat ik al bekend was met deze methode kon ik cursisten bijstaan. Ondanks deze bekendheid heb ik toch weer nieuwe zaken aangeleerd en toegevoegd. De enthousiaste manier van trainen heeft er toe geleid dat ik mijn sollicitatiegesprekken nu nog effectiever voer."