Nederland leert door! Jij ook?


Op 29 september 2020 is bekend gemaakt dat het er een derde steun- en herstelpakket vanuit het Ministerie van SZW komt. Per 1 december 2020 is het weer mogelijk om je aan te melden voor een gratis ontwikkeladvies. Schrijf je in, dan zorgen we dat we 1 december klaar staan om te starten. Heb je eerder behoefte aan een gesprek over jouw loopbaan neem dan contact met mij op.

Krijg inzicht in jouw mogelijkheden en vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt met behulp van het Ontwikkeladvies NL leert door. Waar liggen jouw sterke punten, mogelijkheden en onbenut potentieel om weer / verder aan de slag te gaan? Hoe zorg je dat je werken leuk houdt? Zou je misschien iets willen aanpassen of iets heel anders willen doen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je nemen?

We beginnnen met een arbeidsmarktscan waarmee je inzicht krijgt in je kansen en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Daarna gaan we in vier gesprekken gericht aan de slag met jouw ontwikkeling.

Wat gaat het worden? Misschien (bij)scholing of solliciteren naar ander werk? Of een plan maken voor een stap in een heel andere richting?

Aan het einde van het traject krijg je als deelnemer een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die je kan ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Dit is de inhoud van het gratis ontwikkeladvies gesubsidieerd door de overheid. Nederland leert door!

Voorwaarden voor deelname:

  • je bent tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd

  • voor zelfstandigen en medewerkers in loondienst

  • werkeloos of werkzoekend

  • niet ziek / arbeidsongeschikt

Registratieformulier