incompany & workshops

Naast individuele coachingstrajecten ontwikkel ik met veel plezier ik trainingen en workshops die raken aan mijn vakgebied. Mijn ervaring hierin is divers: incompany trainingen, workshops voor netwerkgroepen, voor studenten, voor managers en leidinggevenden, voor recuiters en voor werkzoekenden.Staat de training die je zoekt er niet bij? Neem dan contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

referenties

MARTINE PAULUSSE, MEDE OPRICHTER DRUKKE DAMES

"Mirian heeft bij het Drukke Dames netwerk een presentatie verzorgd over LinkedIn. Ze liet zien hoe je positief op kunt vallen tussen al die vele profielen. Door haar ruime ervaring als recruiter kan Mirian als geen ander aangeven wat echt belangrijk is bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht. Met haar uitleg heeft ze hier handvatten voor gegeven, waarmee de drukke dames direct aan de slag konden gaan."

KARIN ORBON, DOCENT-ONDERZOEKER HAN

"Voor onze afstudeerstudenten HAN Sport en Bewegen heeft Mirian een inspirerende workshop gegeven ter voorbereiding op hun eerste stappen het werkveld in. Op heldere wijze vertelde ze hen over het proces van werving en selectie vanuit werkgeversperspectief. Tevens gaf ze concrete tips ter voorbereiding op verschillende onderdelen binnen een sollicitatieprocedure. Van het vinden van beschikbare functies tot en met het sollicitatiegesprekken. Haar kracht is haar no-nonsens aanpak waarmee ze directe, concrete en persoonlijke feedback geeft en hoe ze zich verplaatst in de belevingswereld van de studenten. Deze inspirerende workshop was zonder meer een "eye-opener" en gaf onze studenten belangrijke inzichten en concrete tools voor het vinden van een passende functie. "

ROLAND VAN HOREN, SHIFTMANAGER DANONE EARLY LIFE NUTRITION

"In de opmars naar een nieuwe organisatie waar recruteren een prominent topic was, zijn meerdere leidinggevenden door Mirian getraind in de STARR-methodiek ten behoeve van het voeren van effectieve sollicitatiegesprekken. Dankzij het feit dat ik al bekend was met deze methode kon ik cursisten bijstaan. Ondanks deze bekendheid heb ik toch weer nieuwe zaken aangeleerd en toegevoegd. De enthousiaste manier van trainen heeft er toe geleid dat ik mijn sollicitatiegesprekken nu nog effectiever voer."