Myth busted!

Na twee maanden vooral bezig te zijn geweest met thuisonderwijs voor onze dochters optuigen en wennen aan de maatregelen rondom de “intelligente lockdown” ben ik zo blij dat ik weer mensen kan ontvangen op mijn kantoor!

Want ja ik krijg energie van werken met mensen, ik ben een "mensen-mens". Maar ik heb de afgelopen maanden ook geleerd dat online coachen heel succesvol kan zijn, dat de energie ook kan stromen via een beeldschermverbinding. Ook trainingen geven zonder de deelnemers te zien zit inmiddels in mijn pakket. Ik heb er zelfs een speciale headset voor aangeschaft waar menig piloot jaloers op zou zijn. Terwijl ik altijd de overtuiging had dat zonder iemand live te zien, een goede training of coaching wat mij betreft onmogelijk was, blijkt die mythe van mij helemaal niet waar!

Ik ben dus flexibeler dan ik dacht en een aantal van mijn overtuigingen / aannames blijken helemaal niet te kloppen. Myth busted! Heb jij ook nieuwe ervaringen opgedaan of dingen geleerd de afgelopen maanden? Welke mythes zijn wat jou betreft ontkracht? Wat ga jij anders doen? Ik kijk er naar uit om jouw ervaringen te horen.

Ik ben er voor je! Live maar ook online! 😉