personal Branding

Wanneer kan een personal branding sessie je helpen?

Weet jij wat je wilt en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging? dan is een goed cv en Linkedin profiel essentieel. Een goed cv is tegenwoordig geen opsomming meer van wat je gedaan hebt maar laat zien wat je te bieden hebt. Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je een werkgever te bieden hebt. Je bent een merk, je eigen personal brand.

Wat gaan we doen?

Je krijgt toegang tot de Happy at Work Academy waar Personal Branding video's voor je klaar staan en een digitaal werkboek met opdrachten. Dit is je voorbereiding op onze intensieve drie uur durende sessie. In deze sessie gaan we je cv aanpassen en wordt het jouw verhaal waarin je jezelf laat zien. Deze nieuwe cv kunnen we ook meteen verwerken op je LinkedIn profiel. Ik zal je ook de mogelijkheden op LinkedIn laten zien om geschikte vacatures en netwerken te vinden.

Het resultaat?

Een uitgewerkt personal brand cv en LinkedIn profiel waarin het duidelijk is wat je te bieden hebt.

 

Voor meer informatie neem contact met mij op.

ervaringen van CLIËNTEN

Judith (Oss)

Mirian heeft mij begeleid in mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt en het onderzoeken en verwoorden van mijn Personal Brand Statement. Ik heb Mirian leren kennen als een enthousiaste, zeer toegankelijke coach en een prettige gesprekspartner. Zij heeft mij geholpen mijn kwaliteiten te (her)ontdekken en te formuleren waar ik voor sta, wat mijn meerwaarde is en wat mij onderscheidt van anderen.