Persoonlijke Loopbaancoaching

Wanneer kan loopbaancoaching je helpen?

 • als je twijfelt of je nog wel op de goede plek zit

 • als je het gevoel hebt dat je stil staat in je ontwikkeling

 • als je al langere tijd met tegenzin naar je werk gaat

 • als je conflicten hebt op je werk en je daarbij niet jezelf kunt zijn

 • als je iets wilt veranderen maar je weet niet waar te beginnen

Wat gaan we doen?

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te bekijken wat jouw wensen zijn en waar je mee aan de slag wilt. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk coachplan met de bijbehorende investering.

Ik werk met verschillende methodieken die we afhankelijk van jouw wensen inzetten. Coaching gesprekken, TMA testen en diverse vragenlijsten behoren tot de mogelijkheden. Je kunt 12 maanden de beschikking krijgen over toegang tot de online Happy at Work Academy. Dit is een online leeromgeving gevuld met videolessen, werkboek en oefeningen welke je helpen om tot een persoonlijk actieplan te komen. We zullen coaching gesprekken gebruiken om inzicht te krijgen in je krachten, belemmeringen maar ook je twijfels.

Het resultaat?

 • Weten wat je krachten en talenten zijn en weet wat je te bieden hebt

 • Weten wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt

 • Het definiëren van stappen die voor jou nodig zijn om weer plezier te krijgen in je werk

 • Indien nodig stappen nemen om een overstap te maken naar een andere functie of werkgever

 • Leren jezelf met overtuiging en zelfvertrouwen te presenteren op de arbeidsmarkt

 • Focus, regie en plezier in je werk

Voor meer informatie neem contact met mij op.

Ervaringen van cliënten

Lieke (Leuth)

Ik ben voor de tweede keer in mijn werkende carrière bij Mirian geweest voor een coachingstraject, het is wederom heel goed bevallen.

Mirian is een fijne en energieke vrouw om mee te praten, daarnaast zet ze je op een goede manier tot nadenken en geeft je daardoor nieuwe inzichten.

Ook helpt ze je op weg wanneer je vastloopt en heeft ze goede adviezen. Kortom, ik ben weer blij dat ik gebruik gemaakt heb van haar

kwaliteiten. Het heeft mij weer inzicht en rust gegeven, waar ik heel blij mee ben.


NAnette (Afferden)

Al jaren bestond bij mij de wens om mij verder te ontwikkelen met de juiste opleiding. Wat dat moest zijn, daar nam ik zelf geen tijd voor om dat uit te zoeken. Mirian was van begin af aan de stok achter de deur die ik nodig had. Al vanaf het eerste gesprek motiveerde zij mij om er nu echt eens goed over na te gaan denken. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk, de gesprekken heb ik als bijzonder prettig ervaren. Waar ik ook veel uit heb gehaald zijn de gesprekken die ik heb kunnen voeren met de mensen die zij mij vanuit haar grote netwerk heeft aangedragen. Eerst heb ik met Mirian richting bepaald en deze gesprekken waren voor mij de bevestiging daarop. Toen ik begon had ik geen idee wat ik zou willen en ik ben vertrokken met een concreet plan waar ik blij mee ben en achter sta. Mirian heeft er voor mij echt het maximale uit gehaald!

evelyn (ewijk)

Mirian heeft me middels een ontwikkeladvies geholpen een duidelijk beeld te schetsen van mijn sterke punten, waarden en drijfveren en dit om te zetten in concrete plannen en schema's. Na een wisseling van baan ben ik bij Mirian teruggekomen voor een aantal coachingsgesprekken om mijn eerdere inzichten aan te vullen en bij te schaven aan de hand van mijn nieuwe ervaringen. Mirian weet je met haar enthousiasme te overtuigen van je eigen kracht en mogelijkheden. Door rake vragen, passende opdrachten, het delen van haar eigen ervaringen en een altijd positieve houding creëert ze een fijne en motiverende setting om samen te werken aan je loopbaanvragen. Deze prettige gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik na mijn 1e traject bij Mirian ben teruggekomen!

Renate (Eindhoven)

Mirian maakt alle verwachtingen waar! Ze zoekt de verbinding en helpt je het beste uit jezelf te halen, o.a. door goed te luisteren & observeren en daar de '(t)huiswerkopdrachten' op af te stemmen. Vanuit de uitkomsten van deze opdrachten helpt ze je jou 'werkdefinities' te herdefiniëren: wie ben je, wie & wát wil je zijn?Het is een hele mooie en vruchtbare reis geweest - dankbaar dat ik deze met haar mocht maken..Nogmaals hartelijk dank Mirian!